Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ја напуштија Kомисијата за уставно правни прашања на чиј дневен ред се амандманите кои ги поднесе Владата.

Пратеникот Антонио Милошоски изјави дека нивната пратеничка група нема намера да даде легитимитет на измените на уставот: „Ова е фарса, досега се обидувавме да ја разобличиме, но овој процес не заслужува легитимитет, изјави Милошоски по што пратениците ја напуштија комисијата

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *