Пред петнаесетина минути млада девојка си го одзеде животот скокајќи од мостот кој минува над амбулантата Пролет, пренесува порталот „Јанаки знае“.

Во овој момент полициски инспектор и екипи на МВР се на терен и се врши увид на местото на настанот.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *