Ако мислевте дека ќе се соберат во друштво и секој зјапа во својот мобилен телефон, СЕ ЛАЖЕТЕ! Руската младина сѐ уште знае како да се забавува и тоа јако.

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *