Апостолоски: Дали критериум за добивање на годишните награди и признанија на општината Ѓорче Петров, стана партискиот ангажман во СДСМ?

Откако избегна да каже колку чини забавата за денови на општината,  Наумоски повторно во својот препознатлив стил ја додели годишната …

Синдикатот наместо да се бори за правата на работниците, тргна да го правда менувањето на името од страна на Заев

Синдикатот и референдумското прашање – ова е точка од дневниот ред од седницата на Претседателството на ССМ закажана за денеска. …

На манекенката и испаднаа градите од костимот за капење, а кога ќе видите што правеше нејзиниот сопруг за тоа време ќе подзинете (ФОТО)

Модната ревизија во Милано одржана неодамна ги собра едни од најубавите жени на светот на едно место, а многу од …